LARGE FORMAT PRINTING

MATERIALEN

Sinds 1999 begeeft Co V zich ook op het pad van de groot formaat afdrukken. Aanvankelijk voor de binnentoepassingen (beurzen, winkeldecoraties, e.d. op een rolbreedte van 91,4 cm ) met inkten op waterbasis en UV-gestabiliseerde inkten. Dank zij het grote succes werd al vlug overgegaan tot de aankoop van een Rockhopper Eco-solvent groot formaat printer op 114 cm breedte voor buitentoepassingen. Ook car-wrapping kan nu helemaal in eigen beheer worden uitgevoerd, evenals levensgrote fotos op vrachtwagens.

Deze printer maakte ons reeds bestaand gamma aan mogelijkheden nog breder. Tijdens de jongste gemeenteraadsverkiezingen draaide de printer 24/24 met succes (al dan niet voor de betrokken partijen, maar dit lag niet aan de printkwaliteit). Kunstenaars laten hun reproducties printen op canvas, waardoor deze bijna echter dan het origineel lijken.

Sinds 1 januari 2012 gaan we nog breder dank zij de aankoop van de

EPSON SYLUS PRO GS6000 en de SG30600 en nu aangevuld met de Mimaki JCV 150-130 Print en Cut unit  

Met deze printer, uniek in de streek,  bereiken we een printbreedte van 160cm en kunnen we een nog breder kleurenspectrum garanderen dank zij de 8 kleurentoners. Wij zien het dus breed voor 2012.

We printen en plaatsen ook panelen voor projectontwikkelaars en immobiliŽn, alsook gevel systemen in aluminium voor spandoeken.

Wij leveren ook roll-up systemen met print voor evenementen en alle mogelijke materialen voor beurzen. Vraag onze catalogus, deze is gratis.

Het aantal meter bache die de printer reeds moest verwerken, dank zij onze goede kwaliteit / prijs verhouding, is duizelingwekkend. Ze zijn te bewonderen op verschillende evenementen zoals de druivenkoers en cross, tijdens de druivenfeesten en feesten zo een beetje overal in de streek.

Ook meshdoek werd geÔntroduceerd in de druivenstreek. De geperforeerde spandoek krijgt door zijn perforatie een one-vision effect, waardoor hij uitstekend dienst doet als zonnewerende doek met full-colour print langs een zijde en doorkijkmogelijkheid aan de andere zijde.

Gezien de diverse mogelijkheden is het ook hier onmogelijk om standaard prijzen te maken, sommige ontwerpen komen kant en klaar binnen, andere weer niet.

Onze offertes zijn gratis en zonder aankoopverplichting.

CONTACT